Om företaget


KSAB Friskvård AB

KSAB drivs av Anna Sandberg och Peter Kinde. Vår önskan och målsättning är att hjälpa människor att hitta sin egen djupa kraft och helhet så att själen och kroppen kan blomstra. Vår praktik finns i Edsås, utanför Alingsås. I en underbar sagolik miljö, långt ifrån stress och distraktion. Här råder tystnad och stillhet. Ett paradis för läkning.

                                                                                                     

                                                                                                    Anna Sandberg

                                                                                     d7755c33-b85d-454d-b132-27ebb7a9f6c9jpeg

Jag har arbetat som sjuksköterska i över tjugo år. Jag började som akutsjuksköterska och har vidareutbildning inom, anestesi, intensivvård och företagshälsovård. Jag har alltid älskat mitt yrke som sjuksköterska men saknat det andliga perspektivet och den totala helhetssynen. Det var det jag fann i den Kraniosakrala terapin, det var en känsla av att komma "hem". Life Alignment har tagit mig till en dimension som jag inte kunde drömma om. 
Sedan 2007 arbetar jag som Kraniosakralterapeut och sedan 2016 även som Life Alignment terapeut. Resultaten är slående, ett förstklassigt alternativ inom stresshantering och ohälsa. Dagligen får jag bevittna att människor upplever allt större livskvalitè och hälsa. Life Alignment har öppnat upp för en helt ny värld som har varit helt livs-förändrande för mig och min familj med ett djupsinnigt helande. Jag har frigjort många gamla beteendemönster som stoppat mig från att vara den jag är på riktigt. Idag lever jag fullt ut, vilket gör att jag kan vara närvarande i livet, här och nu.

Jag är auktoriserad Kraniosakral terapeut, utbildad hos Bröderna Tranbergs Institut i Göteborg, de avancerade kurserna har jag gått för Michael Shea I Tyskland.              

Jag är certifierad Life Alignment terapeut samt utövare på avancerad nivå. Jag har utbildat mig för Cherry Tyrfield, London, Renate Stöckner, Tyskland och Arleen Hanks, Australien. De avancerade kurserna har jag gått för Jeff Levin, Syd Afrika. Jag har gått alla utbildningsnivåer upp till modul 7.

Jag är även certifierad lärare i Life Alignment. Jag håller grundkursen, Body Spin och fortsättningskurserna modul 1 och modul 2 samt vortex . Vänligen läs mer om kurserna på life-alignment.com
                                                                                                          

                           Peter Kinde

                                                                                    039e35ea-fbb2-4533-95f2-155d937f44cbjpg
Jag började min karriär som affärsman och drev mitt eget företag i många år. Ekonomi och stora prestationer var det som styrde mig. Stressen slog sig på min hälsa och jag omvärderade hela mitt levnadsätt och liv. Jag återfick mitt liv via Kraniosakralbehandlingar och utbildade mig till terapeut för att ge andra människor möjlighet till hälsa och harmoni. Idag har jag ett liv som jag inte trodde var möjligt. Life Alignment har tagit mig på en ny resa som gör att jag hittat ett lugn och ett underbart välbehag i mig själv.
Jag är utbildad hos Bröderna Tranbergs Institut i Göteborg och vidareutbildat mig i Tyskland hos Michael Shea.